Design veranda

Wilt u een heuse design veranda in uw tuin? Dan bent u bij verandaspecialist Verandateam aan het juiste adres. Voor unieke veranda's met prachtige en luxe designs bent u bij ons aan het juiste adres. Maatwerk vormt voor ons dan ook een echte uitdaging en wij proberen van iedere veranda een echte aanwinst voor uw woning en tuin te maken.

Wat is een veranda?

Een veranda is een overkapping van uw terras die aan uw woning of tuinhuis bevestigd kan worden of los in de tuin geplaatst kan worden. Een veranda zorgt voor een extra stukje beschutting in de tuin waardoor u 's avonds langer buiten kunt blijven zitten en ook als 't frisser is of bij regenachtig weer nog gewoon kunt genieten van uw tuin. Tegenwoordig zien we de veranda's steeds vaker terug in tuinen, eigenlijk naar het voorbeeld van de Amerikaanse veranda. Natuurlijk niet voor niets, want een veranda zorgt voor nog meer tuinplezier. 

Design veranda

Onze veranda's zijn nooit standaard. Omdat elke tuin weer anders is, willen wij ook de veranda's uniek en op maat maken. Onze design veranda's passen dan ook altijd precies in de uitstraling die u wilt en bieden u daardoor veel comfort. Of u nu een grote of kleine veranda wilt laten maken, wij informeren u graag over de mogelijkheden en maken altijd een offerte op maat. Bij Verandateam is design echt maatwerk. Naast de veranda kunnen wij ook allerlei extra's verzorgen zoals zonwering, uiteraard ook weer passend bij de design veranda.

 

Laat uw prijs berekenen

Vestigingen van Verandateam

design veranda

Verandateam heeft vestigingen in Helmond, Oisterwijk en Venray. Onze vestigingen hebben showtuinen waar u mooie inspiratie voor uw veranda kunt opdoen. Onze specialisten staan hier voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Meer informatie vragen

Uitgebreide showrooms

Met 3 showtuinen en 16 veranda's kunt u volop inspiratie opdoen. Bekijk hier wat wij zoal realiseren.

25 jaar ervaring

Ons team is al 25 jaar lang actief in de verandabouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Ons Verandateam plaatst uw veranda binnen een dag, voordelig en duurzaam!

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste veranda.

Gratis meetservice

Wij komen de veranda gratis bij u inmeten.

Een dikke 10!

"Top kwaliteit, Top service en super vriendelijk personeel! Een dikke 10 wat ons betreft!"

Fam Jenniskens, Eindhoven

Het hele jaar door buiten zitten!

"Super strakke tuinkamer geplaatst in onze tuin. Wij kunnen het hele jaar door buiten zitten!"

Fam Verdonschot, Tilburg