Veranda Helmond

Veranda Helmond - Voor iedereen die een veranda in Helmond e.o. wil laten plaatsen is Verandateam het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u van vakkundig advies voorzien en voor u de veranda realiseren die past bij uw woning, tuin en budget! Wij zijn onderdeel van Verhoeven Garden Stones & Basics en plaatsen complete veranda's snel, netjes en stevig. Als u een veranda laat plaatsen door de specialisten van Verandateam weet u zeker dat u een stukje vakwerk van hoge kwaliteit heeft.

Een veranda zorgt voor extra sfeer in uw tuin. Bovendien kunt u veel langer buiten zitten en is dat bijzonder gezellig in uw eigen knusse veranda. Het is mogelijk een veranda tegen uw woning aan te bouwen, maar ook kunt u de veranda los in de tuin zetten. We zien bijvoorbeeld veel veranda's die achter in de tuin worden gezet. Er is dan een terras bij het huis en achter in de tuin is nog de veranda. Veranda's zijn sinds enkele jaren steeds vaker te zien in de Nederlandse tuinen en dat is natuurlijk niet voor niets. Met een veranda geniet u veel langer van het buitenleven, omdat het in de veranda vaak lang aangenaam blijft. Ook is de veranda een prima plek om ontspannen te eten (en koken) en om gezellige avonden met het gezin, familie of vrienden door te brengen.

 

Montage van de veranda

Wilt u de veranda zelf monteren of dit door Verandateam laten doen? Beide opties zijn mogelijk ook al is hier natuurlijk een prijsverschil in. U berekent de totaalprijs eenvoudig via ons online offerteformulier dat u vrijblijvend kunt invullen voor een offerte op maat.

Laat uw prijs berekenen

Onze veranda's

Bij Verandateam vindt u een uitgebreid aanbod veranda's waarbij u diverse mogelijkheden heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een vrijstaand model of een model tegen uw woning. Ook bij het dak heeft u diverse opties, zoals een plat dak, een schuin aflopend dak of een dak in de vorm van een kapschuur. 


Houten veranda's

De houten veranda's zijn er in grenen, Douglas of hardhouten uitvoering. Een houten veranda heeft een natuurlijke uitstraling door de materiaalkeuze, maar vergt ook meer onderhoud. Ook het type hout dat u kiest kan de uitstraling van uw houten veranda nog beïnvloeden, zo is het Douglas hout meer robuust en grof, terwijl hardhout een fijnere uitstraling heeft. Zorg dus dat u goed weet welke houtsoort uw voorkeur heeft voor uw veranda.

Offerte opvragen voor een houten veranda

Aluminium veranda's

De aluminium veranda's van Verandateam zijn er in vele modellen en kunnen altijd op maat worden gerealiseerd. Bekijkt u zeker alle voorbeelden op onze website van aluminium veranda's. De veranda's kunnen bestaan uit alleen een overkapping of ook met zijwanden.

Offerte opvragen voor een aluminium veranda

 

Woont u in Helmond of omgeving en bent u op zoek naar een veranda dan nodigen wij u van harte uit bij Verandateam aan de Kanaaldijk Z.W.3 (onderdeel van Verhoeven Garden Stones & Basics). In onze showtuin hebben wij uiteraard veranda's staan zodat u deze op uw gemak kunt bekijken. Als u vragen heeft over de mogelijkheden beantwoorden wij deze uiteraard ook graag. 

Uitgebreide showrooms

Met 3 showtuinen en 16 veranda's kunt u volop inspiratie opdoen. Bekijk hier wat wij zoal realiseren.

25 jaar ervaring

Ons team is al 25 jaar lang actief in de verandabouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Ons Verandateam plaatst uw veranda binnen een dag, voordelig en duurzaam!

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste veranda.

Gratis meetservice

Wij komen de veranda gratis bij u inmeten.

Een dikke 10!

"Top kwaliteit, Top service en super vriendelijk personeel! Een dikke 10 wat ons betreft!"

Fam Jenniskens, Eindhoven

Het hele jaar door buiten zitten!

"Super strakke tuinkamer geplaatst in onze tuin. Wij kunnen het hele jaar door buiten zitten!"

Fam Verdonschot, Tilburg