Veranda maatwerk

Bent u op zoek naar veranda maatwerk? Dan is Verandateam voor u de juiste partner. Bij ons vindt u uiteraard de basis veranda's, maar wij specialisen ons met name in het maatwerk op het gebied van veranda's. Bij ons vindt u veranda's die u niet zomaar overal tegenkomt, maar waar echt over na is gedacht. Met het veranda maatwerk koopt u dus echt een exclusieve veranda van topkwaliteit materiaal.

Terrasoverkapping

Een veranda is eigenlijk een ander woord voor een terrasoverkapping. Een verlenging van je huis, maar ook een aanvulling op je tuin. Zo moet je het eigenlijk zien. De veranda wordt gemaakt met materialen die passen bij de stijl van uw huis en tuin. Als u een mooi ouderwets huis hebt, waarbij veel met hout is gewerkt, dan is het fijn om bij de terrasoverkapping ook met hout te werken. Heeft u een wat simpeler of strakker huis, ga dan met andere materialen aan de slag.

Laat uw prijs berekenen

Aandachtspunten bij de keuze van een veranda

Als u beslist om een veranda te plaatsen, dan zijn er wel wat dingetjes waar u rekening mee moet houden. Hoe groot is de tuin en hoeveel ruimte wilt u daarvan inleveren? Maar de belangrijkste vraag is misschien nog wel waar u de veranda voor wilt gaan gebruiken? Wordt het alleen een zitruimte en zo ja, voor hoeveel mensen? Wordt het een ruimte waar u ook kunt eten? Moet er dus een tafel komen? Wordt het ook nog een ruimte waar de kinderen met veel daglicht kunnen spelen? Probeer dus in te schatten hoeveel ruimte u nodig gaat hebben. Er is natuurlijk niks zo vervelend als een veranda te hebben waar u uiteindelijk niet optimaal van kan genieten. 

veranda maatwerk

Bij ons veranda maatwerk houden wij rekening met belangrijke aandachtspunten en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierin goed adviseren. Kom dus zeker langs bij Verandateam voor uitgebreide informatie of vraag direct online uw offerte op.

Uitgebreide showrooms

Met 3 showtuinen en 16 veranda's kunt u volop inspiratie opdoen. Bekijk hier wat wij zoal realiseren.

25 jaar ervaring

Ons team is al 25 jaar lang actief in de verandabouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Ons Verandateam plaatst uw veranda binnen een dag, voordelig en duurzaam!

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste veranda.

Gratis meetservice

Wij komen de veranda gratis bij u inmeten.

Een dikke 10!

"Top kwaliteit, Top service en super vriendelijk personeel! Een dikke 10 wat ons betreft!"

Fam Jenniskens, Eindhoven

Het hele jaar door buiten zitten!

"Super strakke tuinkamer geplaatst in onze tuin. Wij kunnen het hele jaar door buiten zitten!"

Fam Verdonschot, Tilburg