Verandaspecialist

Verandaspecialist nodig waar u terecht kunt voor een luxe veranda? Kom dan langs bij Verandateam in Helmond, Oisterwijk of Venray. In onze mooie showtuinen vindt u al een aantal veranda's opgesteld die voor inspiratie kunnen zorgen als u op zoek bent naar een nieuwe veranda.

 

Bij Verandateam hebben we al 16 veranda's die als basis kunnen dienen. Deze veranda's vindt u ook in de showtuinen. Natuurlijk is maatwerk altijd mogelijk zodat we een veranda realiseren die past bij uw wensen en ideeën. Uiteraard moet de veranda ook in uw tuin passen, zowel qua stijl als ruimte. Al deze punten nemen we mee in een voorstel voor uw nieuwe veranda. Het doel is natuurlijk meer tuinplezier door een fijne en comfortabele plek in uw tuin waar u heerlijk kunt ontspannen.

Verandaspecialist

Als verandaspecialist denken we met u mee vanaf het ontwerp tot de realisatie van uw veranda. Dit doen we al zeker 25 jaar en we beschikken dan ook over zeer veel vakkennis als het gaat om verandabouw. Bij Verandateam maken wij veranda's op maat volgens uw wensen en eisen.

Laat uw prijs berekenen

Materialen voor veranda's

Uw veranda kan gemaakt worden van aluminium of hout. Bij de houten veranda's is er onderscheid in grenen, Douglas hout en hardhouten veranda's. Welk materiaal u kiest, is afhankelijk van uw wensen en budget. Uiteraard informeren wij u graag over de voordelen die voor elk materiaalsoort gelden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

verandaspecialist

Houten veranda's

Een houten veranda is een overkapping van uw terras die bevestigd is aan uw woning of tuinhuis of los in de tuin staat. Aangezien de veranda van hout is gemaakt, geeft dit een natuurlijke uitstraling. Uiteraard is enig onderhoud aan een houten veranda belangrijk.

 

Aluminium veranda's

Een aluminium veranda is een terrasoverkapping van aluminium materiaal. Ook de aluminium veranda kan aan uw woning of tuinhuis bevestigd worden evenals los in de tuin geplaatst. U kunt de kleur van de veranda zelf kiezen en heeft ook diverse keuzemogelijkheden zoals bij de keuze van een goot. Een aluminium veranda heeft minimaal onderhoud nodig.

Veranda met zonwering

Wilt u de zon uit uw veranda houden wanneer u dat wilt? Kies dan voor een veranda met zonwering. Meer informatie over de mogelijkheden geven wij u ook graag!

Uitgebreide showrooms

Met 3 showtuinen en 16 veranda's kunt u volop inspiratie opdoen. Bekijk hier wat wij zoal realiseren.

25 jaar ervaring

Ons team is al 25 jaar lang actief in de verandabouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Ons Verandateam plaatst uw veranda binnen een dag, voordelig en duurzaam!

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste veranda.

Gratis meetservice

Wij komen de veranda gratis bij u inmeten.

Een dikke 10!

"Top kwaliteit, Top service en super vriendelijk personeel! Een dikke 10 wat ons betreft!"

Fam Jenniskens, Eindhoven

Het hele jaar door buiten zitten!

"Super strakke tuinkamer geplaatst in onze tuin. Wij kunnen het hele jaar door buiten zitten!"

Fam Verdonschot, Tilburg